Ajankohtaista

Arki on alkanut, anna itsellesi rentoutushetki intialaisessa kasvo -ja päähieronnassa.

Sisältää myös yrttikylvyn jaloille, käsittelen myös selkääsi,jalkapohjiasi ja käsiäsi.

Tarjoan sinulle veloituksetta säärien sokeroinnin tämän hoidon yhteydessä 29.8.2019 asti. terveisin Varpu.

 

Paula aloittaa Etelä-Pohjanmaan opistolla Kauneudenhoitolinjan opettajana elokuulla. Sinua palvelee elokuussa 14.8.alkaen keskiviikkoisin ja torstaisin Kauneushoitola PaulaK:ssa SKY- kosmetologi Varpu Tapola. Varpu on rautainen kauneudenhoidon ammattilainen, jolla on aivan mielettömän hoitavat kädet ja lämmin tapa kohdata asiakas. Varpun käsissä rentoudut ja voimistut arjen kiireistä! 

 

Toukokuu on perinteisesti kevään juhlakuukausi!

Juhlan helpoin lahja on lahjakortti. Oman ihon hoidon hetki ei mene koskaan hukkaan! Lisäksi se tuottaa keholle ja mielelle hyvää oloa arjen ja uurastuksen keskellä. Äidit, isoäidit, ylioppilaat, ammattiin valmistuvat ja syntymäpäiväsankarit ovat ansainneet luonnon raaka-aineiden puhdasta hemmottelua! <3

 

PaulaK. lomailee 16.3.-23.3. Hoitola on avoinna taas viikolla 13.

 

Haluatko oppia kauneudenhoitoalasta, ihonhoidosta, kosmetologin työstä, asiakaspalvelusta ja yrittäjyydestä? Nyt Sinulla on mahdollisuus opiskella näitä asioita Kauneudenhoidon opintolinjalla Etelä-Pohjanmaan opistolla Ilmajoella! Opintovuosi starttaa elokuussa PaulaK:n opeissa! Tervetuloa mukaan! :) :) :)

Katso lisätietoja http://www.epopisto.fi/opintolinjat/ tai soita minulle 044 340 9410 ja kerron lisää!

 

Sokerointiasiakkaita hemmotellaan helmikuussa! 2x merkki sokerointikorttiin yhdestä käynnistä koko helmikuun ajan!! <3  i love you!!

 

La 9.2. klo 10- Ystävänpäivän kunniaksi NON-STOP Kasvohoito-pävä! Ekomini-kasvohoito 35e (30min.) Katso lisää kohdasta Hoidot ja hinnasto

Hoitola avoinna niin kauan kuin asiakkaita riittää :) - Tervetuloa!

 

Tammmikuun ajan kaikkiin Kasvo- ja Jalkahoitoihin lahjaksi Mini-käsihoito! Kannattaa hyödyntää :)

 

Jouluviikolla PaulaK. palvelee seuraavasti:

ma 17.12. -

pe 21.12. 10-18

La 22.12. 10-14  -Tervetuloa!

 

PaulaK. juhlii 5-vuotissyntymäpäiviään to 15.11.2018 klo 16-19. Tervetuloa!

 

Timma -verkkoajanvaraus on nyt myös Kauneushoitola PaulaK:ssa! Tervetuloa verkkoajanvaraukseen! Jos et löydä mieleistäsi aikaa verkossa, olethan yhteydessä! - I´m so happy! :)

 

Iki-ihanat lahjakortit ovat takuu onnistuneeseen lahjavalintaan. Lahjakortit voit tilata myös sähköisesti tai puhelimitse ja voin lähettää lahjakortin suoraan saajalle!