Tuotteet

Arvostan eteläpohjalaisena maanviljelijän tyttärenä kotimaisuutta ja luonnonmukaisuutta. Suomalainen luonto ja meidän puutarhat ovat täynnä meille hyviä ravinteita ja antioksidantteja! Siksi olenkin valinnut kotimaiset ihonhoitotuotesarjat hoitolaani.

AnumatiNaturals on todella laadukas puhtaimpia raaka-aineita sisältävä ihonhoitosarja, joka on tehty vaikuttavista luonnon eri raaka-aineista, yrteistä, kasviksista, kukista, marjoista. Todellista raakaruokaa iholle! Tuotesarja on luomukosmetiikkaa. AnumatiNaturals on ensmmäinen tuotesarja, joka on saanut MadeSafe -sertifikaatin Suomessa. Sertifikaatti takaa tuotesarjan puhtauden ja laadukkuuden. Tuotteiden inci tulee olla avoin eikä saa olla salaperäisiä yhdisteitä. 

Täältä selviää sertifikaatista lisää: 

 http://anumatinaturals.fi/miksi-anumati-naturals/

Anumatin vaikuttavuus ja raaka-aineiden puhtaus teki minuun lähtemättömän vaikutuksen. Mitä puhtaampaa, sen parempaa -meille kaikille!

 

Anumatiin voit tutustua lisää tästä: http://anumatinaturals.fi/

EkoPharmassa yhdistyvät kotimaisuus ja luonnonmukaisuus. Se valmistetaan Helsingissä ja ainesosat tulevat meidän omasta luonnosta. EkoPharmaan kuuluvat neljän marjan linjat, joista ihomme saa mitä parhainta hoitoa marjojen siemenöljyistä, vitamiineista ja niiden antioksidanteista. EkoPharma tarjoaakin käyttäjilleen marjamatkoja ihonhoidon saloihin yhdistelemällä eri marjojen tuotteita.

Tyrnilinja on anti age -linja, Herukka on herkän ihon linja, Karpalo on epäpuhtaan ihon linja ja Vadelma tarjoaa kosteutta pintakuivalle iholle. Ja näitä kaikkia linjoja voi käyttää yhdessä! Vartalohoitotuotteiden marjaksi on valikoitunut soiden herttuatar Hilla.

Lisää EkoPharmasta: https://naviter.fi/ekopharma/

Anumatin ja EkoPharman tuotteita voit ostaa hoitolastani ja autan mielelläni valitsemaan Sinua oikeat ihonhoitotuotteet Sinun ihollesi!

Vaalin ihoasi ja tarjoan puhtautta ihollesi!        

 

Miksi ihosi tarvitsee erilaisia tuotteita? Kuinka ja koska niitä tulisi käyttää?

Päivitys kesken.