Hoitola

Tervehdys!

Olen SKY-kosmetologi ja Ekokosmetologit ry:n jäsen. Valmistuin Jyväskylästä 2010 kosmetologiksi. Olen ollut työssä Seinäjoella kahdessa eri kauneushoitolassa ennen kuin omasta unelmastani tein totta!

Vuonna 2013 kesällä löysin hoitolalleni sopivat tilat Marttilan puolelta Seinäjoen keskustan tuntumasta. Tänne oli jo silloin mukava tulla, vaikka hoitola vaati kovasti pintaremonttia ennen kuin hyväksyin sen työpaikakseni. Hoitolani on pieni 28 neliötä, mutta täyttää kaikki vaatimukset kauneushoitolalle.Tänne ei kuulu liikenteen melua, vaikka hoitola on ihan lähellä uutta Ostoskulman ostoskeskusta (entinen Anttilan tavaratalo).

7.5.2020 päivitellessäni kauneushoitolani kuulumisia Sinulle, jään pian kesälomalle open hommista Etelä-Pohjanmaan Opistolta. Lukuvuosi siellä vierähti nopeasti ja nautin suunnattomasti jokaisesta  hetkestä opetustyön parissa. Olen oppinut myös paljon uutta! Oma sloganini "Joka päivä oppii jotain uutta" pitää niin kutinsa!

Opin myös ettei opetustyö ole kuitenkaan helppoa. Vaikka olin suunnitellut ja valmistellut opetussuunnitelman, jonka pohjalta aloitin toteuttamaan opetusta, jouduin monta kertaa tilanteeseen, jossa mietin, että tämän olisin voinut tehdä/suunnitella/sanoa myös toisin. Onneksi matkassani on ollut hieno porukka, jossa jokainen yksilö osaa olla oma-aloitteinen! Lukuvuosi on tuonut vastaani uusia ja opettavaisia kohtaamisia, joita nyt jatkan kesällä kauneushoitolassani teidän asiakkaiden kanssa palvellessani teitä.

 

Aivan tätä työtä en ole unohtanut! :) Olen käynyt silloin tällöin sokerointien parissa piipahtelemassa kauneushoitolassani. Tämä oli minun ja Varpun sopimus.

 

Nyt tämä kevät on ollut hyvin erilainen ja käänteentekeväkin monelle erilaisten tilanteiden ja asioiden osalta. Yksinyrittäjät ovat olleet haastavassa tilanteessa. Sovimme Vapun kanssa, että hänen vuokratuolisopimus päättyy Kauneushoitola PaulaK:ssa 31.5.2020. Varpu on ollut hyvä apuri hoitolassa lukuvuoden ajan! -Kiitos Varpulle!

 

Olen siis jälleen kesällä kauneushoitolassani auttamassa teitä mahdollisissa ihonhoidollisissa ongelmissa ja tottakai hemmottelemassa teitä! Hoitovalikoimani on suppeampi kuin normaalisti, mutta kyllä siellä valinnanvaraa kuitenkin löytyy!

-Lämpimästi tervetuloa! <3

Toivoo: PaulaK.

 

 

 

 

 

 

 

Sijainti

Hoitolani sijaitsee Seinäjoen keskustan tuntumassa Marttilassa. Sahalankadun ja Marttilantien kulmassa, kerrostalon alakerrassa. Hoitolassa on oma sisäänkäynti Marttilantien puolella.

Autolla tullessasi pysäköithän autosi kadun varteen.