Hoitola

Tervehdys!

Olen SKY-kosmetologi ja Ekokosmetologit ry:n jäsen. Valmistuin Jyväskylästä 2010 kosmetologiksi. Olen ollut työssä Seinäjoella kahdessa eri kauneushoitolassa ennen kuin omasta unelmastani tein totta!

Vuonna 2013 kesällä löysin hoitolalleni sopivat tilat Marttilan puolelta Seinäjoen keskustan tuntumasta. Tänne oli jo silloin mukava tulla, vaikka hoitola vaati kovasti pintaremonttia ennen kuin hyväksyin sen työpaikakseni. Hoitolani on pieni 28 neliötä, mutta täyttää kaikki vaatimukset kauneushoitolalle.Tänne ei kuulu liikenteen melua, vaikka hoitola on ihan lähellä uutta Ostoskulman ostoskeskusta (entinen Anttilan tavaratalo).

19.6.2019 päivitellessäni hoitolan kuulumisia Sinulle, minulla on ilo kertoa, että aloitan elokuussa opettajana  Kauneudenhoidon opintolinjalla Etelä-Pohjanmaan opistolla. Ja olen löytänyt hoitolaani palvelemaan Sinua todella hyvän kosmetologin! Hän on SKY- kosmetologi Varpu Tapola.

Tutustuimme alun perin täällä minun hoitolassani eräässä EkoPharman tuotekoulutuksesssa ja siitä sitten tutustuimme lisää ja ystävystyimme! Ystävyyttä on ollut helppo luoda Varpun kanssa, koska meillä kohtaa samanlaiset arvot työssämme ja olemme kumpikin hyvin uteliaita oppimaan uutta -etenkin Varpu!

Pidämme tärkeänä luonnonmukaisuutta ja puhtautta tuotesarjoissa, joita käytämme. Haluamme kumpikin tarjota asiakkaalle omaa aikaa, pysähtymistä, energiatankkausta ja aitoa läsnäoloa sekä lämpimiä asiakaskohtaamisia. Varpun myötä kauneushoidot tulevat olemaan entistäkin rentouttavampia! Palvelutarjonta laajenee ja Varpu opiskelee koko ajan jotain uutta, joten tarjonta ei tule ainakaan supistumaan!

 

Varpu toimii Kauneushoitola PaulaK:n tiloissa keskiviikkoisin ja torstaisin 14.8.19 alkaen. Varpulle voit varata ajan  nettiajanvarauksesta täältä PaulaK:n sivuilta. Ajan voi varata Varpulta myös puhelimitse 040 025 1297 tai s-postilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Tässä Varpun tervehdys teille:

 

"Hei olen Varpu Tapola. Aloitan elokuussa tekemään kauneushoitoja Kauneushoitola PaulaK:n tiloissa vuokratuolilaisena, koska Paula siirtyy opetustyöhön. Tarjoan Sinulle:

 - Kasvohoidot

- Kestovärjäykset

- Manikyyrit

- Jalkahoidot

- Shellac -kestolakkaukset

- Vartalonhoidot:

                          - Turvehoidot

                          - Tiibetiläiset äänimaljahoidot

                          - Intialainen pää- ja kasvohieronta

                          - Kuumakivihieronta

 

Asun Laihialla, jossa minulla on kauneushoitola nimeltään Keijun kosketus: www.keijunkosketus.fi

Ystävyys Paulan kanssa on alkanut mieheltäni saamasta PaulaK:n hoitolahjakortista. Ensi tapaamisella tykästyin Paulaan sekä ihmisenä että kollegana, etenkin Paulan tapa tehdä töitä sydämellisesti ammattitaidolla vakuutti. Vaikka ekologisuus oli lähellä sydäntäni jo ennen Paulan tapaamista, antoi Paula sille uuden, selkeämmän suunnan ensin EkoPharman ja myöhemmin AnumatiNaturalsin kautta. Nämä hoitosarjat ovat myös minulla omassa hoitolassani käytössä.

 

Valmistuin Hämeen kosmetologikoulusta vuonna 2006 Sky -kosmetologiksi ja olen toiminut siitä lähtien alalla. Muutettuani takaisin Laihialle kotiseudulleni, oli aika siirtyä muiden palveluksesta yrittäjäksi ja vuonna 2011 perustin Keijun kosketuksen.

 

Elokuusta alkaen teen hoitoja parina päivänä viikosta Seinäjoella ja lopun viikon Laihialla. Käytännössä työskentelen PaulaK:n tiloissa, mutta käytän omaa Keijun kosketuksen toiminimeäni. Tämä siis selvennyksenä miksi kuitissa ja maksutapahtumissa lukee Keijun kosketus.

 

Meillä Paulan kanssa kohtaa samat arvot hoitotyössä ja jatkan Paulan viitoittamaa tietä Paulan hoitolassa. Asiakkaana olet minulle tärkeä ja hoitotyö on minulle sydämen asia. Toivon välittäväni sinulle rentouttavan hemmotteluhetken ja arjenunohduksen.

 

Toivotan Sinut lämpimästi tervetulleeksi! -Varpu"

Ihania hoitohetkiä Varpulle ja Sinulle hoitolassani!

T: PaulaK.

 

Sijainti

Hoitolani sijaitsee Seinäjoen keskustan tuntumassa Marttilassa. Sahalankadun ja Marttilantien kulmassa, kerrostalon alakerrassa. Hoitolassa on oma sisäänkäynti Marttilantien puolella.

Autolla tullessasi pysäköithän autosi kadun varteen.